Din partner i näringslivet

Expandera din verksamhet med oss

En bra partner vill se den andra utvecklas, lyckas och växa. Det vill vi att du och ditt företag ska göra. Vill du få fart på ditt företag finns vi här. Undrar du vart du ska vända dig lotsar vi dig rätt. Vill du nå en internationell marknad håller vi dig i handen. Får vi vara din partner i näringslivet?

Ja! Ta kontakt ❤

Din partner kontaktannons
tillvaxt
Bild på människor i ett möte

Tillväxtprogrammet

Med Tillväxtprogrammet hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och ledare i Göteborgsregionen att skapa större lönsamhet och en hållbar tillväxt. Företag som deltar i Tillväxtprogrammet går bättre och anställer fler. Vi hjälper ditt företag att utvecklas!

Varför Tillväxtprogrammet

Tre anledningar att gå med idag

 • Lönsamhet

  #1 Högre tillväxt

  Deltagande företag har högre omsättning, bättre resultat och fler nyanställda. Vi har låtit analysföretaget Dun & Bradstreet mäta företagens utveckling i över tio års tid. 

 • Idéer

  #2 Grundlig analys

  Grundlig tillväxtanalys av er verksamhet för att identifiera företagets styrkor och svagheter. Utifrån det föreslår vi konkreta åtgärdsförslag för att utveckla ditt företag och ta det till nästa nivå.

 • Nätverkande

  #3 Rådgivning & nätverk

  Vi erbjuder företagsrådgivning och expertkunskap skräddarsydda efter era behov. Här kan ni få anpassade workshops, gå med i nätverk och delta på seminarier.

Vad kunder säger om Tillväxtprogrammet

"Vi vill fortsätta växa. Vi vill återinvestera i företaget och skapa jobbtillfällen. Business Region Göteborg är en jätteviktig medspelare där. De har gett oss en tydlighet i hur vi kan växa och de är en stark partner för oss"

Ulf Nertby, vd och grundare Göteborgs Brandservice AB

Intressant! Jag vill veta mer
Ulf Nertby Göteborgs Brandservice
export
Internationella affärskontakter Business Region Göteborg

Export och import

Funderar du på att ta steget ut på den internationella marknaden? Vi stöttar små och medelstora företag med förmedling av internationella affärspartners och kontakter. Våra företagsrådgivare erbjuder även kostnadsfri information och råd om EU-regler och finansiering. Välkommen att kontakta oss!  

Nå en internationell marknad

Information och rådgivning inom:

 • Finansiering

  EU-finansiering

 • Digitalisering

  Immaterialrätt & CE-märkning

 • Ikon_handslag

  Internationella affärskontakter

Intressant! Jag vill veta mer
lots
Foto på Business Region Göteborgs företagslotsar

Hjälp när det krånglar

Som företagare behöver du ibland ha kontakt med din kommun eller andra myndigheter. Det kan handla om att söka tillstånd eller få information om regler och bestämmelser. När det krånglar kan Göteborgs stads företagslots kostnadsfritt hjälpa dig med var du ska vända dig till för att komma vidare med ditt ärende. Välkommen att kontakta Torbjörn Kvarefelt och Johan Eckebrant. 

Så kan företagslotsen hjälpa er

Kontakta Johan & Torbjörn om:

 • Ikon_dokument

  Tillstånd och regler

 • Kaffekopp ikon

  Serveringstillstånd och livsmedelshantering

 • Ikon stadsutveckling

  Bygglov

Ta kontakt ❤
kontakt

❤ Kontakta oss idag!

Jag vill veta mer om:
Nyhetsbrev om Göteborgsregionens näringsliv?
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt dataskyddsförordningen (GDPR).
Dina uppgifter är trygga. Vi använder dem enbart för att kontakta dig i detta ärende. 

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.
Din partner i näringslivet

Om Business Region Göteborg

Vi är Göteborgs Stad näringslivskontor och representerar 13 kommuner i regionen. Vi ska bidra till att skapa fler arbetstillfällen och därigenom åstadkomma en hållbar tillväxt i Göteborgsregionens näringsliv. Detta gör vi genom att erbjuda kunskap och kontakter som skapar förutsättningar för dig som vill starta, etablera eller utveckla företag i regionen.