Mark och lokaler i Göteborgsregionen

Söker du ledig mark eller lokaler i Göteborgsregionen? På sidan kan du söka i det samlade utbudet av lediga lokaler, tillgänglig mark och få information om var du ska vända dig med frågor och funderingar kring ditt behov av nya lokaler eller mark att bygga på. Välkommen till Göteborgsregionen!  

Bild på hamnkanalen i Göteborg ovanifrån

Lediga lokaler i Göteborgsregionen

Det finns ett stort utbud av sökbara databaser med lokaler till företag som ska etablera sig eller göra en omflyttning. Här hittar du också olika typer av verksamhetslokaler som till exempel kontor, butik, lager, logistik och produktion. För bästa resultat, sök i samtliga databaser eller hos fastighetsägaren direkt. 

Lokalisera.se

Lokalguiden.se

Lokalnytt.se

Matchoffice.se

Objektvision.se

Verksamhetslokaler.se

Kontorshotell/co-working i Göteborgsregionen

Ledig mark i Göteborgsregionen

Genom vårt nära samarbete med kommunerna i Göteborgsregionen har vi utvecklat den gemensamma databasen "Mark för Näringslivet" som visar mark som är tillgänglig för näringslivet. I databasen hittar du främst kommunalägd mark. I databasen finns både mark som är detaljplanelagd och mark för utvecklingsområden. För att hitta privat mark bör du söka på respektive fastighetsbolags hemsida och i lokaldatabaserna ovan. 

Ta mig till markdatabasen

Databasen Mark för Näringslivet tillhandahålls av Business Region Göteborg i samarbete med Göteborgsregionens 13 kommuner. Förutom att hjälpa dig hitta rätt läge för ditt företag, möjliggör databasen analyser av näringslivets behov av mark på ett nytt sätt. Den hjälper oss att skapa bättre lösningar för framtiden, så näringslivet kan utvecklas i samspel med infrastruktur, boende och miljö. 

Kontakta mig om mark och lokaler
Pär Abrahamsson
Etableringsrådgivare
Arbetsområden: Stadsutveckling Etablering och investering