D-Congress 2021

28 oktober 2021, 08:00
Mässans Gata/Korsvägen, 412 94 Göteborg
Nordens största e-handelsevent, D-Congress, arrangeras av Svensk Digital Handel, Svensk Handel och Svenska Mässan. Hela ekosystemet inom digital handel i Sverige samlas under en dag för att lyssna på inspirerande talare, byta erfarenheter och knyta nya affärskontakter.

Tillsammans formar vi framtidens handel.

Vi lever i en tid av ovisshet där vem och vad vi väljer att lita på förändras i rask takt. Där den digitala handeln växer i rekordfart och där den som har förmågan att forma bra partnerskap, involvera och engagera sina kunder och snabbt ställa om sin affär har bäst förutsättningar att skapa hållbar tillväxt. Årets tema är Tillsammans formar vi framtidens handel.

Vi är mycket stolta över årets internationella Keynotes på D-Congress. Rachel Botsman, är en ledande expert, föreläsare och författare på ämnet “tillit”. Inom kort presenterar vi dessutom en av världens ledande experter och trendspanare inom internationell retail samt grundaren av en startup som har som ambition att genom att använda data och algoritmer förändra och göra modeindustrin mer hållbar.

D-Congress arrangeras av Svensk Digital Handel, Svenska Mässan och Svensk Handel. Business Region Göteborg är samarbetspartner och kommer att vara plats och tillgängliga för möten. 

 

Läs mer om konferensen
Huvudkategori
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information