Digital workshopserie 28/10 - Ökad tillväxt genom synkad marknad och sälj

28 oktober 2021, 09:00
Online

Välkommen till en workshopserie där vi skapar en handlingsplan för att få marknadsföring och sälj att dra åt samma håll. Det kommer att ge er bättre förutsättningar att nå företagets affärsmål. Vi kommer vid tre tillfällen att arbeta med ny teknik, praktiska verktyg och väl definierade metoder.

Workshopledare är våra affärsrådgivare Alice Orbelin och Magnus Lundin som är specialiserade inom marknadsföring, varumärke och sälj.

Delar av innehållet:

  • Hitta företagets varför och hur huvudbudskapet kopplar till kundvärdet
  • Dela in din marknad
  • Varumärke och marknadsföring som stöttar försäljningen
  • Bygg en effektiv säljstrategi för att nå affärsmålen
  • Skapa momentum genom att sälj och marknad går hand i hand

Tillfälle 1: 28:e oktober kl 09-12
Tillfälle 2: 11:e november kl 09-12
Tillfälle 3: 25:e november kl 09-12

Efter varje träff får du uppgifter att jobba med till nästa tillfälle. Individuellt uppföljningsmöte bokas vid sista workshoptillfället (ca 2 timmar). Målet är att du under workshopserien skapat en handlingsplan för just ditt företag.

Pris    6.000 kr exkl. moms/person  
Plats  Online, länk till sändning skickas ut i god tid innan

Vem riktar sig workshopserien till?

Workshopen passar bäst för företag som vill ta samarbetet mellan marknad och sälj till nästa nivå. Målet är att skala upp försäljningen och vi tror ni får bäst effekt om VD, marknadsförare och säljansvarig deltar. Företaget ska delta i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Gör ni inte det, hör då gärna av dig till expeditionframat@businessregion.se för att få veta mer om vad det innebär.

Dokumentation 
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmäl dig till evenemanget

Aktiviteten är fullbokad
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information