Erfarenheter från Göteborgs techscen

20 juni 2022, 11:00 - 13:00
The Yard, Valdemar Noréns gata 12, 417 55 Göteborg, Sverige
Wilma Emanuelsson och Johan Sköld

Träffa serieentreprenören Johan Sköld, en av landets främsta experter inom affärsutveckling och försäljning, specialiserad på tjänsteföretag och startups. Med på scen finns även de unga stjärnskotten Wilma Emanuelsson och Lee Johannisson som utvecklar hjälpmedel för dyslektiker, 18 år gamla. Ta chansen och anmäl dig till denna kostnadsfria föreläsning/frågestund på The Yard.

Johan är en flitigt anlitad föreläsare, inte minst vid Handelshögskolan i Stockholm, men också investerare och serieentreprenör. Han bedriver egen investeringsverksamhet med ett 30-tal onoterade innehav och har grundat/medgrundat ett stort antal bolag. Johan är även en av få utvalda att delta på årets konferens Brilliant Minds där några av världens mest kreativa och inflytelserika berättare och pionjärer träffas. Med andra ord har Johan en erfarenhet som få och oerhört mycket kunskap att dela med sig av under denna stund.

 

Wilma Emanuelsson är den självlärda IT-experten med en rad utmärkelser i bagaget, bland annat Young E-business of the year 2021 och vinnare av Hackyourworld 2021. Just nu, samtidigt som hon går sista året på gymnasiet, håller hon på att utveckla en teknik som kan hjälpa dyslektiker genom blickspårningsteknik genom hennes startup iTrack Reading. Wilma har, trots sin ringa ålder, flera års erfarenhet av programmering och började koda redan som sjuåring. Hon driver även företaget Ezteric och kommer att vara en av föreläsarna under Women in Tech 2022. Med sig kommer hon även att ha sin jämnåriga kollega från iTrack Reading, Lee Johannisson.

 

På detta event har du först och främst möjlighet att träffa och ställa frågor till dessa personer. De kommer även att dela med sig av sina resor och berätta om erfarenheter de har från tech-Göteborg.

 

Välkommen till en dag full av inspiration, energi och motivation till att fortsätta utvecklingen av ditt företag.

 

Det bjuds även på lättare lunch.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Regnbågsgatan. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Vi är här för att hjälpa

Charlotta Johansson
Företagsrådgivare
Arbetsområden: Affärsutveckling Strategi Tillväxt

Anmäl dig till evenemanget

Tipsa en vän