Fintech Forum: AI Sweden med Think tank-diskussioner

28 januari 2021, 09:00
 
Fintech Forum: AI Sweden med Think tank-diskussioner
AI Sweden berättar om sin verksamhet och hur man ser på den framtida utvecklingen.

2019 etablerades det nationella AI centret – AI Sweden – i Göteborg. Idag har det växt till ett hundratal partner och finns i hela landet.

Nu när man har varit i gång ett tag ska vi få höra om hur de ser på sin verksamhet, de möjligheter som de erbjuder samt vilka erfarenheter alla kan dra nytta av för att påbörja sin AI-resa.

Vi kommer även att få lyssna på några av deras partner, bland annat Evispot.

Efter inspirationsföreläsningarna gör vi uppehåll för think tank-diskussioner i grupper under 30 minuter. Frågor skickas till deltagarna innan.

Välkommen,
Karin Eriksson, FinansKompetensCentrum
 

Webbinariet arrangeras av FinansKompetensCentrum som är ett professionellt nätverk som förser sina  medlemmar med kunskap, kontakter och inspiration genom att arrangera aktuella och relevanta seminarier. Vi jobbar i nära samarbete med Handelshögskolan och har därmed också tillgång till den senaste forskningen. Föreningen är öppen för företag, förvaltningar, högskolor/universitet och andra som har intresse av att utveckla Göteborgs finansiella kompetens.

Genom att skapa mötesplatser för finansbranschen och vara lyhörd för aktuella ämnen och trender, bidrar FinansKompetensCentrum till att stärka det finansiella klustret i Göteborgsregionen. FinansKompetensCentrum stödjer och påverkar utvecklingen av den finansiella kompetensen i regionen, vilket är en förutsättning för ett hållbart och livskraftigt näringsliv. Business Region Göteborg driver FinansKompetensCentrum, som du kan läsa mer om här: www.finanskompetenscentrum.se

Vill du bli medlem – kontakta Karin Eriksson: finans@businessregion.se

 

Anmäl dig till evenemanget

Anmälan är stängd

Tipsa en vän

Visa cookie-information