Höstens kick-off - för handel & besöksnäring
31 augusti 2022, 07:30 - 09:45
United Spaces, Östra Hamngatan 16, 411 09 Göteborg

Frukostmöte: För er inom handel, café, restaurang och besöksnäringen i Göteborg

Just nu är Göteborg inne i ett stort expansionsskede och det märks av på flera sätt, nya och stora företag etablerar sig, det byggs om och byggs till, utvecklingen är märkbar och kartan skrivs om med flera nya perspektiv. För handel och besöksnäring i centrala Göteborg finns det en del utmaningar med detta, men också lika många möjligheter.

- Lönsamhet - Social media - Digitalisering - Förändrat köpmönster - Bemanning - Cirkulär ekonomi - Klimatförändringar - Nätverk

Är du med på hur detta påverkar ditt företag och dina kunder? Är du nyfiken på att höra hur andra tänker eller har gjort? Kan nätverk med andra vara till nytta för dig?


Vi vet att många av er har efterfrågat handfast hjälp och under våren 2022 fick 320 företag i gatuplan personlig rådgivning utav oss på Business Region Göteborg. Utifrån utvärderingar framkom även att ni vill ha ännu mer hjälp med marknadsföring och hela 40% vill påbörja eller bli bättre på hållbarhetsaspekterna och mer än 50% uttrycker att ni saknar bra nätverk. 

Välkommen på Höstens kick-off! 

 

ANMÄL DIG HÄR

När: 31 augusti kl. 8:00-9:45 

Var? United spaces. Östra hamngatan 16

Pris: Kostnadsfritt.  Anmäl dig nedan senast den 21 augusti

Frågor: Kontakta gärna mig, Karin Forsberg karin.forsberg@businessregion.se telefon: +46 738 66 94 85

BRING A FRIEND!

Tipsa gärna eller ta med en kollega du tror skulle vilja medverka vid detta tillfälle.   


Program

7:30 Frukost

8:00  Välkomna- Karin Forsberg, BRG

8:10 Affärsutvecklare inom digital marknadsföring och försäljning – Alice Orbelin. 

Från snack till handlingarnas språk - 3 anledningar till varför just ditt företag skall ta steget till en hållbar marknadsstrategi.  

- Hållbarhet startar med ditt mindset

- Öka lönsamheten och konkurrensfördelarna

- Din framtidsberättelse startar nu

8:40 Goda exempel från branschen – Lindex resa mot en cirkulär affärsmodell med Bella Sörborn och Ida Hördegårdh

9:15 Nätverk  – in action

9:45 Summering, tack för idag

Anmäl dig till evenemanget

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Lilla Bommen eller Brunnsparken. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Tipsa en vän