Frukostseminarium: Design Thinking

6 oktober 2022, 07:30 - 09:00
International House Gothenburg, Järnvågsgatan 3, Göteborg

Vad innebär det att tänka kreativt och hur kan man lära sig det? Designmetodiken är en strukturerad och intuitiv metod att tänka kreativt och finna de bästa lösningarna. Oavsett område.

Välkommen till denna frukost ihop med Jens Thoms Ivarsson som under 20 års tid arbetat med konst, design och varumärkesstrategi.

 

Jens har bland annat varit Creative Director för ett flertal företag, så som Icehotel i Jukkasjärvi, Rain Gothenburg och nu Oddbird. Den gemensamma nämnaren för honom är att försöka skapa det som inte finns och att vända det till synes negativa till möjligheter!  

 

Tänkt upplägg

07:30-07:45    Mingel med frukostmacka 

07:45-08:30    Design thinking med Jens Thoms Ivarsson 

08:30-09:00    Tid för frågor & mingel


Detta frukostseminarium riktar sig till företagare i vårt tillväxtprogram

Företagare som deltar i vårt tillväxtprogram kan delta i detta seminarium. Vill du också utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Med vårt tillväxtprogram hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och företagare att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa.  

Vill du veta mer? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på 031-367 61 12 eller susanne.abildtrup@businessregion.se så berättar hon mer om hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Järntorget. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Jens Thoms Ivarsson

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration
Aktivitetstyp

Tipsa en vän