Frukostseminarium/workshop: Cirkulära möjligheter
28 november 2022, 09:00 - 11:30
Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg

Frukostseminarium/workshop: Cirkulära möjligheter

Hur kan cirkulär ekonomi skapa nytta i den egna verksamheten? Välkommen på en föreläsning och workshop med Emma Dalväg, affärsutvecklare på Coest.

Med ökade energipriser, avfallskostnader och minskande råvarutillgångar blir det affärsmässigt och miljömässigt logiskt att göra saker på nya sätt och skapa nya slags samarbeten. Att vara en del av de framväxande hållbara lösningarna kommer vara viktigt för att företag ska vara relevanta i framtiden. Produkter som tjänst, nya cirkulära affärsmodeller och att börja ta vara på vatten, energi och material som idag blir över är några exempel på den framväxande cirkulära ekonomin.

 

Emma Dalväg är en av boken Symbios författare och affärsutvecklare på företaget Coest. Emma kommer dela med sig av goda exempel på hur cirkulära affärsmodeller och  industriell symbios kan vara en lönsam och hållbar affär för olika företag och branscher.

 

I anslutning till föreläsningen genomförs en workshop där alla deltagare får stöd att ställa sig frågan hur cirkulär ekonomi kan skapa nytta i den egna verksamheten.  

 

Har du ytterligare frågor kring eventet är du välkommen att kontakta Azadeh Kazemi, azadeh.kazemi@businessregion.se

Anmäl dig till evenemanget

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Lilla Bommen. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Huvudkategori

Tipsa en vän