Inspirationsföreläsning: Hållbar mobilitet - behov, utmaningar och möjligheter idag och i framtiden

12 november 2021, 10:00

Nu när samhället öppnats upp igen har många fått tillbaka behovet av att förflytta sig mellan olika platser. Hur kan vi använda denna tid av förändring som en möjlighet för att skapa nya mer hållbara beteenden och resvanor? Hur kan vi främja hållbara transporter? Vad finns det för behov och drivkrafter hos invånare? Var ligger utmaningarna? Välkommen till vår inspirationsföreläsning om att skapa morgondagens lösningar för hållbar mobilitet!

Expedition Mondial har bjudit in Maria Novotny (kundstrateg) och Markus Nyberg (tjänstedesigner) från Västtrafik som kommer prata om hållbar mobilitet samt deras insikter och tankar om resande idag och i framtiden. Seminariet kommer presentera en mängd utmaningar kopplade till ämnet men också inspirerande exempel på initiativ inom området. Kan vi hitta nya affärsmöjligheter och/eller möjliga samarbeten som skulle kunna tillfredsställa behoven och möta klimatmålen? Seminariet kommer vara interaktivt där deltagarna får ställa frågor och diskutera med varandra.

Plats: Online. Länk kommer i en separat utskick dagen innan mötet.

Datum: 12 november

Tid: 10:00-12:00

Anmälan: Senast den 11 november kl. 12.00

Om Expedition Mondial:
Expedition Mondial är en erfaren tjänstedesignbyrå, med fokus på att skapa samhällsnytta och hållbar förändring genom kundinsiktsdriven affärsutveckling. De använder sig av tjänstedesignmetodik för att tillsammans med berörda aktörer samskapa lösningar som skapar värde. Under åren har byrån arbetat i flera projekt kopplade till hållbar mobilitet bland annat inom kollektivtrafik.

Föreläsare:
Facilitatorer är Clara Olsson, Vendela Stenson och Fredrik Bergfalk som alla arbetar som tjänstedesigners och affärsutvecklare på Expedition Mondial.

För frågor och mer info kontakta: azadeh.kazemi@businessregion.se

Varmt välkommen!

Anmäl dig till evenemanget

Anmälan är stängd
Huvudkategori

Tipsa en vän

Visa cookie-information