Inspirationsföreläsning: Världens mest kreativa städer och Göteborg

21 april 2021, 09:00
Inspirationsföreläsning: världens mest kreativa städer och Göteborg
Inspirationsföreläsning: 21 april 9–10:30

Austin, Amsterdam och New York – kreativa städer som skapar verklig innovation. Men vad är det som gör att det sprakar om vissa städer, och hur får vi Göteborg att spraka tillsammans med dem?

Under denna inspirationsmorgon kommer du att få höra röster från hela världen i ämnet. De som tänker annorlunda, utmanar och dessutom får det att hända. För med verklig innovation och påhittighet kan man lyfta städer, företag och individer till nya höjder.

Så hur kan detta göras? Under föreläsningen kommer vi dela med oss av goda exempel och idéer på hur vi kan få detta att hända. Sen är det bara att sätta igång och arbeta. Låt oss kickstarta ett sprakande kreativt och innovativt Göteborg.

För mer information, kontakta:
christer@andfriends.se
anna-maria@andfriends.se


Plats: online – länk skickas närmre inpå labbet.
Tid: 21 april 9:00–10:30
Anmälan: senast den 19 april, kl. 20.00.

&friends
Inspirationsföreläsningen hålls av Christer Hedberg och Anna-Maria Ölander från &friends.

Christer är collaboration designer, facilitator och föreläsare med 20 års erfarenhet av att leda team i kreativitet och förändring. Han drivs av att hjälpa företag och team att lösa komplexa kreativa problem och innovation med hjälp av engagerande workshopar och designsprintar. Föreläser kring kreativitet och teamarbete hos bland annat Hyper Island, Yrgo och Berghs.

Anna-Maria är också hon collaboration designer, facilitator och föreläsare. Hon har 20 års erfarenhet av ledarskap och att driva projekt – allt från digitalt till analogt. Hon är en målfokuserad, engagerande och inspirerande problemlösare och drivs av att skapa och få saker och ting att hända tillsammans med människor.

Anmäl dig till evenemanget

Anmälan är stängd
Huvudkategori

Tipsa en vän

Visa cookie-information