8 december 2022, 15:30 - 18:00
Yesbox, Gamlestadsvägen 4 (Hus B13), Göteborg
Christer Olsson om Jaget för laget – ledarseminarium med julavslutning för företagare i tillväxtprogrammet

Jaget för laget – ledarseminarium med julavslutning!

"Vi mår så bra när vi lär oss saker! Men så fort vi blir tillräckligt duktiga är det många som lägger av.”

Orden kommer från Christer Olsson, fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap och han coachar några av Nordens mest framgångsrika entreprenörer och erfarna ledare. 

 

Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling under devisen "du lever så länge du lär"! 

 

Gör oss sällskap denna eftermiddag fylld med inspiration och lärdomar. Lyssna på Christers träffsäkra ord som sätter spår, mingla med andra företagsledare och summera 2022 ihop med oss på tillväxtprogrammet. 

 

15:30  Mingel med kaffe

16:00  Jaget för laget, Christer Olsson

16:45  Lättare förtäring och mingel

17:15  Fortsättning Jaget för laget, Christer Olsson

18:00  Slut 


Detta Ledarseminarium riktar sig till deltagare i vårt tillväxtprogram

Företagare som deltar i vårt tillväxtprogram kan delta i detta ledarseminarium, ni kan anmäla upp till två personer från varje företag. Lättare förtäring ingår. Om du får förhinder var god avboka dig i god tid eller meddela oss annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.

Blir du också nyfiken och vill delta? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på expeditionframat@businessregion.se så berättar hon mer om hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

Talare

Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare och är coach till några av de mest erfarna ledarna. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling.

Foto: Erik Thor

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Gamlestads Torg. Vi erbjuder också ofta digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt, dock inte vid detta event. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Aktivitetstyp

Tipsa en vän