Ledarseminarium: Hur inkluderande är du och din verksamhet?

6 september 2022, 15:30 - 17:30
The Yard, Valdemar Noréns gata 12, Göteborg

Att arbeta med inkludering ligger högt på agendan hos dom flesta organisationer, men med vilken förförståelse görs det?

Välkommen till detta ledarseminarium där prisbelönte talaren Charbel Gabro med sin föreställning Integrera flera vill avdramatisera kulturmöten och öka förståelse för olikheter för att kunna skapa broar mellan olika världar. Han ifrågasätter och skakar om när han tar oss med på en resa som knappast lämnar någon oberörd. 

Charbel utlovar en eftermiddag med inte bara insikt – utan också ett minnesvärt kunskapslyft genom forskning och många skratt.  

 

15:30  Mingel med fika

16:15  Integrera flera, Charbel Gabro

17:30  Slut 

 

Kostnad: Ingår kostnadsfritt för företagare som deltar i vårt tillväxtprogram, ni kan anmäla upp till två personer från varje företag.

Lättare förtäring ingår. Om du får förhinder var god avboka dig eller meddela oss annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.


Detta Ledarseminarium riktar sig till deltagare i vårt tillväxtprogram

Företagare som deltar i vårt tillväxtprogram kan delta i detta seminarium. Vill du också delta? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på expeditionframat@businessregion.se så berättar hon mer om hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Regnbågsgatan (buss 16 eller 58). Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration
Aktivitetstyp

Tipsa en vän