25 augusti 2022, 09:00 - 16:00
Clarion Hotel Post, Göteborg, Clarion Hotel Post, Göteborg

Lokalmarknadsdagen 2022

Den 25 augusti är det dags för Lokalmarknadsdagen - ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad, nuläge, framtida affärsmöjligheter och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena för Göteborgs fastighetsbransch. Här får du uppdateringar om fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som du får möjlighet att knyta nya affärskontakter.

Dagen inleds med värdefulla analyser i en orolig omvärld med bland annat Henrik Einarsson, chef för Etablering & Investering på Business Region Göteborg som talare.

Under dagen bjuds det som vanligt på spaningar, trender och marknadsuppdateringar. I år gästas vi även av hockeykungen Henrik Lundqvist som berättar om livet efter idrottskarriären och satsningen på fastigheter i Göteborg.

Moderator är omtyckta och professionella Karin Klingenstierna.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se, Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg. Partnerföretag är Advokatfirman Vinge, Konsultföretaget NOREM, Colliers International, Advokatfirman Delphi, Arkitektkontoret Rstudio, GoCo Health Innovation City, Wester+Elsner Arkitekter, Panreal, GAJD Arkitekter, Göteborg Energi och Bengt Dahlgren.

För frågor om seminariet, vänligen kontakta Caisa Brunander på Business Region Göteborg.

Se hela programmet och boka din plats här

Vi är här för att hjälpa

Caisa Brunander
Koordinator
Arbetsområden: Mässor Mark och lokaler
Aktivitetstyp

Tipsa en vän