1 december 2022, 10:15 - 12:30
International House Gothenburg, Järnvågsgatan 3, Göteborg

Lunchseminarium: Så kan AI bygga värde i ditt företag

Artificiell intelligens är det verkligen något för oss lite mindre företag? Javisst! Välkommen till lunchföreläsning om hur AI kan skapa konkurrensfördelar för just ditt företag.

AI är inte längre bara sci-fi, många företag och organisationer operationaliserar och skalar upp användandet rejält. Det som kallas tillämpad AI kan handla om dataanalys och finnas i nya mobilitetslösningar men hanterar också språklösningar och kommunikation. 

 

Vi bjuder denna första dag i december på en inblick i begreppet AI, dess användningsområden och hur ett företag kan gå från idé till att tillämpa AI för att utveckla sin verksamhet.

 

Delar av innehållet: 

• Vad är AI? Glöm hypen – tillämpad AI är här och nu.

• AlI gone wrong... Vad kan vi lära från tillämpningar som gett oönskade resultat? Och vilka bra exempel kan vi inspireras av? 

• Att köpa eller utveckla med tillämpad AI.

• Resan börjar hos ledningen.

• Nytt verktyg i verktygslådan eller ny affärsmodell? 

 

Ät lunch med oss och låt dig inspireras av Eric Dutt från AI Sweden, vårt nationella center för tillämpad AI, som berättar hur man kan använda sig av AI i sin verksamhet. 

 

Upplägg

10:15-10:30 Kaffe och mingel 

10:30-12:00 Seminarium och diskussion om AI med Eric Dutt från AI Sweden  

12:00-12:30 Lättare lunch


Vill du gå på detta lunchseminarium?

Vill du också utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång?  Företagare som deltar i vårt tillväxtprogram kan delta i detta seminarium. I vårt tillväxtprogram hjälper våra rådgivare varje år hundratals entreprenörer och företagare att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa.  

Vill du veta mer eller delta i seminariet? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på 031-367 61 12 eller susanne.abildtrup@businessregion.se så berättar hon mer om hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

Talare

Eric Dutt är AI Change Agent på AI Sweden i Göteborg.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Järntorget. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Aktivitetstyp

Tipsa en vän