Öka din försäljning med hjälp av digital marknadsföring, 31/8

31 augusti 2021, 08:30
Online

Idag inser allt fler företag möjligheterna med att förbättra sin digitala närvaro och marknadsföra sig på nätet. Men hur kan vi dra nytta av digitaliseringen till att vässa vårt företags marknadsföring? Och hur kan vi bli mer proaktiva i vårt arbete och skapa en handlingsplan som genererar resultat?!

Välkommen till ett workshop på det ständigt aktuella temat digital marknadsföring. Vi fördjupar oss i möjligheterna men lyfter också några utmaningar samt ger tips & råd för att komma igång med det konkreta arbetet.

Vi kommer att diskutera dessa frågeställningar: 
• Vilka spelregler är det som gäller på den digitala arenan?
• Hur mycket kunskap och engagemang behövs från er sida
• Vad skall man outsourca och vad skall man göra själva
• Varför fokus är en nyckel för att lyckas?

Workshopledare:
Alice Orbelin - en av våra expertkonsulter - är affärsutvecklare med fokus inom marknad och försäljning. Alice hjälper små och medelstora företag att skala upp sin försäljning. Social Selling, Inbound, Digital marknadsföring och Sales Enablement är områden som hon hanterar med stor vana och goda resultat!

 

 


Datum: Tisdagen den 31 augusti
Tid: Klockan 08:30–09:30 inklusive avslutande frågestund
Plats: Digitalt, länk till möte skickas ut dagen innan
Pris: Kostnadsfritt

 


Välkommen att delta!
Denna workshop riktar sig till ledare eller ägare i företag med 5-50 anställda i Göteborgsregionen.

Expedition Framåt, tillväxtprogrammet för Göteborgsregionens företagare
Vill du utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Med Expedition Framåt, vårt program för företagsutveckling, hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och ledare i Göteborgsregionen att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa!
Vill du veta mer? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup så hjälper hon dig vidare: 031-367 61 12, susanne.abildtrup@businessregion.se eller läs på expeditionframat.se.

 

Anmäl dig till evenemanget

Jag önskar att**
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi behandlar dina uppgifter här
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information