7 september 2017, 16:30 - 19:00
Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg, Sverige
Elisabet Vinberg Hearn tar oss med in in beteendepsykologins värld, med målet bättre ledareskap och resultat. Foto: Elisabet Vinberg Hearn

Ledarseminarium 7/9: Så skapar du en lönsam företagskultur

Hur skapar man en lönsam företagskultur? Och vad är egentligen effektivt ledarskap? Elisabet Vinberg Hearn visar hur man coachar till framgång och leder anställda i organisationen på ett effektivt och inspirerande sätt, allt med målet att bli en bättre ledare och uppnå bättre resultat.
Välkommen till ledarseminarium 7/9!
SÅ SKAPAR DU EN LÖNSAM FÖRETAGAKULTUR - Hur skapar man en lönsam företagskultur? Och vad är egentligen ett effektivt ledarskap? Dagens föreläsare, Elisabet Vinberg Hearn, tar med oss direkt in i den beteendepsykologiska modellen neuropsykologisk programmering, NLP. Hon visar oss hur man coachar till framgång och leder anställda i organisationen på ett effektivt och inspirerande sätt med hjälp av modellen: allt med målet att bli en bättre ledare och uppnå bättre resultat.
Anmäl dig här:
* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL). Läs hur vi behandlar dina uppgifter här.

Anmäl dig till evenemanget

Aktiviteten är fullbokad
Aktivitetstyp

Tipsa en vän