Skapa attraktiva cirkulära affärserbjudanden med användaren i centrum

21 april 2021, 09:00
Online
I denna workshop får du lära dig om användarcentrerad cirkulär design och testa på ett av verktygen i Use2Use Design Toolkit. Workshopen kommer fördjupa din förståelse för vad som krävs för att ett cirkulärt erbjudande ska bli relevant och attraktivt för dina kunder.

Workshopen leds av Anneli Selvefors, Forming Futures, designforskare och expert inom hållbar och cirkulär design. Anneli har under många år forskat på hur kundinsikter kan bidra till att stärka utvecklingen av cirkulära produkter och tjänster. Hon har bland annat utvecklat verktygslådan Use2Use Design Toolkit för att fler företag ska få upp ögonen för hur de kan anpassa sina erbjudanden så att de bli mer attraktiva för kunderna. Under workshopen arbetar vi med ett av verktygen i verktygslådan, Circular Designs Ideation Pack. Du kan läsa mer om Annelis forskning och verktygslådan på www.use2use.se.

Workshopen inleds med en föreläsning om cirkulär design och betydelsen av att designa affärserbjudanden med utgångspunkt i användarnas vardag och konsumtionsprocesser. Du arbetar därefter i grupp med andra deltagare för att skapa attraktiva cirkulära affärserbjudanden med användaren in centrum. Vi rundar av workshopen genom att grupperna delar med sig av goda idéer och reflektioner.

Efter workshopen kommer du kunna arbeta självständigt med verktyget Circular Designs Ideation Pack.

Plats: Via digitalt verktyg, länk delas ut till anmälda i dagen före.   

Antalet platser är begränsade och workshopen kostar 500:-.

Läs mer och anmäl dig
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information