5 oktober 2022, 07:30 - 09:30
International House Gothenburg, Järnvågsgatan 3, Göteborg

Svar Direkt: Leverantör till Göteborgs stad – bra möjlighet till stora affärer!

Hur kan mitt företag bli en upphandlad leverantör och vilka upphandlingar är på gång? Välkommen till Svar Direkt där vi bjuder in både små och stora företag och berättar hur man gör affärer med oss i Göteborgs stad.

Göteborgs Stad är en stor beställare av varor och tjänster. Varje år handlar vi för 26 miljarder. Det rör sig om allt ifrån kaffe och bullar till stora byggprojekt, från stora såväl som små leverantörer. Inköpen baseras på för staden gemensamma ramavtal, enskilda ramavtal och upphandlingar på respektive förvaltning och bolag till enklare direktupphandlingar.

Ta chansen att träffa och lyssna till Iqbal Musaji, chef för Inköpscentralen Göteborgs Stad. Du kommer även att kunna prata med en av stadens företagslotsar, Torbjörn Kvarefelt. Vi inleder klockan 07:30-08:00 med kaffe och frukostmacka.

 

Några frågor som tas upp:

• Vad innebär det att bli upphandlad leverantör och vad krävs av mig och mitt företag för att bli det? 

• Vad är skillnaden mellan att vara ramavtalsleverantör och upphandlad för ett enskilt uppdrag? 

• Hur går det till när ni upphandlar och var hittar jag information? 

• Vad ska ni upphandla inom kort?

• Kan jag samarbeta med andra företag om att bli leverantör? 

 

Ställ dina frågor och få svar direkt!

Formatet på våra Svar Direkt uppmuntrar deltagare att ställa frågor och skapa dialog och diskussion. Föreläsaren delar med sig av sin kunskap och erfarenhet men tar också direkta frågor.


Vill du också gå på detta seminarium?

Företagare som deltar i vårt tillväxtprogram kan delta i detta seminarium. Med vårt tillväxtprogram hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och företagare att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa. 

Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på 031-367 61 12 eller susanne.abildtrup@businessregion.se så berättar hon mer om hur du gör för att delta och hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Järntorget. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt, dock inte för detta event. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Aktivitetstyp

Tipsa en vän