19 januari 2023, 09:00 - 10:30
Online, via Teams

Svar Direkt: Så får du ditt företag att synas på Linkedin

Vi känner att företaget behöver vara synligt på LinkedIn men vi har inga resurser att avsätta. Känns det igen? Välkommen till ett digitalt seminarium om hur du ska agera på Linkedin.

I många branscher har närvaro på LinkedIn blivit affärskritiskt. För vissa företag kan det vara helt avgörande och för andra räcker det att hålla en lagom nivå. I båda fallen krävs en bra företagsstrategi för att veta vad man ska prioritera, och nästan ännu viktigare – vad ska man välja bort?  

På dagens digitala Svar Direkt för deltagande företag i vårt tillväxtprogram förklarar vår sociala medie-specialist Alice Orbelin vad just du borde göra för att använda Linkedin som en hävstång i dina affärer.

 

Ur innehållet: 

• Mål & syfte

• Myter att ta död på

• Spelplanen för digital närvaro

• Enkel strategi för ert företags närvaro på LinkedIn – och prioritering efter det

• Vilka bör/ska engageras i detta? 

• Hur håller vi oss autentiska/äkta? 

 

Få med dig konkreta tips för just din verksamhet och ställ frågor som du gått och funderat på – du kommer att få svar direkt!


Ställ dina frågor och få svar direkt!

Formatet på våra Svar Direkt uppmuntrar deltagare att ställa frågor och skapa dialog och diskussion. Föreläsaren delar med sig av sin kunskap och erfarenhet men tar också direkta frågor.


Vill du också delta på detta seminarium?

Företagare som deltar i vårt tillväxtprogram kan delta i detta seminarium. Med vårt tillväxtprogram hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och företagare att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa. 

Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på 031-367 61 12 eller susanne.abildtrup@businessregion.se så berättar hon mer om hur du gör för att delta och hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

Talare

Alice Orbelin är vår affärsutvecklare med fokus inom marknad och försäljning. Alice hjälper små och medelstora företag att skala upp sin försäljning. Social Selling, Inbound, Digital Marketing och Sales Enablement är områden där hon har lång erfarenhet.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Detta event genomförs dock digitalt via Teams. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här.

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Aktivitetstyp

Tipsa en vän