Teamet – make it or break it

2 juni 2022, 11:00 - 13:00
The Yard, Valdemar Noréns gata 12, 417 55 Göteborg, Sverige
Christer Olsson

Teamet – make it or break it

Hur du omger dig med rätt människor i din scale up-resa.

- Hur skapar man det bästa teamet?

- Vilket är det bästa teamet?

- Vinsten med teamet?

- Våga utveckla och lita på teamet!

 

Christer Olsson är en av våra mest respekterade och inspirerande föreläsare men också en fantastisk förebild. Christer har hela livet drivits av en omtanke och en generositet som vi är många som har fått känna på och har coachat 100 tals startups. Med mod och engagemang tar han sig an både nya uppdrag och klassiska och han verkar genom olika och nya medier, detta gäller både det privata och det professionella.

Teamet är viktigare än någonsin både när du ska bygga och skala upp företaget, när du ska attrahera investerare och inte minst när du ska locka fler och nya medarbetare och kanske viktigast när det blir mycket att göra. Här får du ett antalnycklar till hur kan tänka i dessa frågor.

Tag chansen att få ta del av Christers erfarenheter råd kring hur du får och utvecklar ditt bästa team.

Fundera gärna kring eventuella frågor du vill ställa till Christer. Detta är ett samtal snarare än en föreläsning.

Det bjuds även på lättare lunch.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Regnbågsgatan. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Vi är här för att hjälpa

Charlotta Johansson
Företagsrådgivare
Arbetsområden: Affärsutveckling Strategi Tillväxt

Anmäl dig till evenemanget

Tipsa en vän