9 september 2022, 09:00 - 12:00
Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg

VD-nätverk: Ladda inför framtiden!

Välkommen till ett av våra uppskattade ledarskapsnätverk, denna gång med fokus på att skapa bättre förutsättningar att utveckla verksamheten in i framtiden. Vi laddar med ny kunskap inom både att leda människor och att utveckla verksamheten för att hantera förändringar och utmaningar vi ställs inför. 

Som alltid med våra nätverk är det stort fokus på diskussioner och erfarenhetsutbyte som varvas med teoripåfyllnad. Detta nätverk gästas också av föreläsare som är experter inom sina områden samt företagare som vågat prova nya vägar med sina organisationer.

 

Delar av innehållet: 

• Jag och min roll som ledare. Vilka styrkor behöver jag lyfta fram och använda i framtiden?

• Vad i omvärlden påverkar min verksamhet?

• Hur arbetar vi med en hållbar verksamhet ur flera perspektiv?

• Vision och kultur – vikten av detta i utvecklingen av organisationen

• Ledarskap med fokus på team & individ

• Förverkliga planer och strategier

 

Samtalsledaren för nätverket är Madeleine Andrén som är en erfaren affärsutvecklare specialiserad inom ledarskap. Totalt hålls sex träffar under hösten. Ta chansen att ladda dig själv med inspiration och erfarenheter från andra!

Datum: Fredagarna den 9:e september, 30:e september, 21:e oktober, 11:e november, 2:e december, 16:e december.

Kostnad: 7.500 kr ex. moms/person

 

Detta VD-nätverk riktar sig till deltagare i vårt tillväxtprogram

Detta nätverk är öppet för företagare och ledare som deltar i vårt tillväxtprogram. Vill ni också delta? Kontakta oss på expeditionframat@businessregion.se så berättar vi mer!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Lilla Bommen. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Aktivitetstyp

Tipsa en vän