3 mars 2023, 09:00 - 12:00
Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg

VD-nätverk: Ladda inför framtiden!

Leder du ditt företag och vill träffa andra VD:ar för att utbyta erfarenheter? Välkommen till vårt uppskattade VD-nätverk, denna gång med fokus på att skapa bättre förutsättningar att utveckla verksamheten in i framtiden. Vi fyller på med ny kunskap för att leda människor och att utveckla verksamheten, allt  för att bättre kunna hantera förändringar och utmaningar. 

Som alltid i våra nätverk är det stort fokus på diskussioner och erfarenhetsutbyte mellan deltagarna. Detta uppskattade och viktiga snack varvas med teori och uppgifter från samtalsledaren delar ut . Olika specialister kommer att gästa och vi träffar även inbjudna företagare som berättar om nya vägar som de provat i sina verksamheter. 

 

Delar av innehållet: 

• Jag och min roll som ledare. Vilka styrkor behöver jag lyfta fram och använda i framtiden?

• Vad i omvärlden påverkar min verksamhet och min affär?

• Hur arbetar vi med en hållbar verksamhet ur flera perspektiv?

• Vision och kultur – vikten av detta i utvecklingen av organisationen

• Ledarskap med fokus på team och individ

• Förverkliga planer och strategier

 

Samtalsledaren för nätverket är Madeleine Andrén som är en erfaren affärsutvecklare specialiserad inom ledarskap. Totalt hålls sex träffar under våren. Ta chansen att ladda dig själv med inspiration och erfarenheter från andra!

Datum: Fredagarna den 3:e mars, 24:e mars, 14:e april, 5:e maj, 26:e maj, 9:e juni.

Kostnad: 7.500 kr ex. moms/person


Detta nätverk riktar sig till deltagare i Business Region Göteborgs tillväxtprogram

Företagare som deltar i vårt tillväxtprogram kan delta i detta nätverk, ni kan anmäla upp till två personer från varje företag. Lättare förtäring ingår. Om du får förhinder var god avboka dig i god tid eller meddela oss annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.

Blir du också nyfiken och vill delta? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på expeditionframat@businessregion.se så berättar hon mer om hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

Talare

Samtalsledare för nätverket är Madeleine Andrén som är en erfaren affärsutvecklare specialiserad inom ledarskap.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Lilla Bommen. Vi erbjuder också ofta digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt, dock inte vid detta event. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Aktivitetstyp

Tipsa en vän