25 januari 2023, 09:00 - 10:00
Online, via Teams

Webbinarium: Analysera ditt bokslut - 5 saker du inte får missa!

Lär dig några enkla knep för att analysera ditt och andra företag genom att titta på bokslutet. Välkommen till detta webbinarium, du som är medlem i Företagarna eller som deltar i vårt tillväxtprogram!

Bokslut i aktiebolag är offentlig information och genom att analysera dem kan du öka förståelsen för din egen verksamhet. Att titta på ditt eget företags bokslut är en bra start! Men det är också viktigt att se vad som gäller i din bransch, hur ser det ut hos era leverantörer och vilka slutsatser du kan dra av tillgänglig information? Det är nog mer än du tror! Lär dig några enkla knep för att analysera företag med begränsad information. 

 

Ta chansen att lyssna till Andreas Molander, Business Region Göteborgs affärsutvecklare med fokus på bland annat ekonomi och finansiering. Efter hans dragning är det fritt fram för frågor och funderingar. Gör oss sällskap online denna morgon och få tips och verktyg för att ta smartare och bättre beslut i din egen verksamhet!

 

OBS: Detta event genomförs digitalt via Teams!


Målgrupp: Webbinariet passar bäst för företag med upp till 20 anställda. Företag som är medlemmar i Företagarna eller som deltar i BRG:s tillväxtprogram är välkomna att anmäla sig. Om du inte är medlem i Företagarna så kan du klicka i rutan Gäst när du anmäler dig. 

Plats: Digitalt, länk till möte skickas ut dagen innan.

Pris: Kostnadsfritt.


Arrangörer: Denna föreläsning är ett samverkansprojekt mellan Business Region Göteborg och Företagarna för att stärka och skapa långsiktig tillväxt hos så många företag som möjligt i Göteborgsregionen.

Vad är Business Region Göteborg?

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Vi är ett icke vinstdrivande bolag. Vårt uppdrag är att bidra till att skapa fler arbetstillfällen och hållbar tillväxt och detta gör vi bland annat genom att stötta företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet.

Vill du utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Med vårt tillväxtprogram hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och ledare i Göteborgsregionen att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa!

Vill du veta mer? Kontakta vår koordinator Susanne så hjälper hon dig vidare:  +46 31 367 61 12,   susanne.abildtrup@businessregion.se   

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

Talare

Andreas Molander är vår affärsutvecklare med fokus på bland annat ekonomi och finansiering. Han har lång erfarenhet från bank- och finansbranschen och är och har varit engagerad som VD, styrelseordförande och ledamot i flera bolag.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Detta seminarium genomförs dock digitalt via Teams. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Aktivitetstyp

Tipsa en vän