Webbinarium: Data – en viktig ingrediens för att lösa morgondagens utmaningar

26 maj 2021, 09:00
Online
VÄLKOMMEN
Abonnemangsformer för kläder och glasögon, co2-kalkylatorer och drönarleveranser av hämtmat. Exempel på hur nya lösningar kan bidra till ökad hållbarhet ploppar upp dagligen. Både viljan och framförallt behovet av att ta fram nya produkter och tjänster som hjälper oss med alltifrån att fatta smarta beslut och konsumera ansvarsfullt till att hjälpa oss minska utsläppen är stort. För att realisera den här typen av lösningar är data en viktig ingrediens. En ingrediens som vi alla har i våra kylskåp.
 
Så vad är receptet och hur bakar vi data på rätt sätt?
Det är vad denna förmiddag kommer att handla om då Smartr pratar om hur data kan användas för att möjliggöra innovation. Med konkreta exempel, tips och inspiration, kommer ni få höra om hur man jobbar för att ta fram lösningar som är önskvärda, värdeskapande och realiserbara.

Plats: Online. Länk kommer i ett separat utskick dagen innan mötet.

Tid: 26 maj 9:00-10:30

Anmälan: Senast den 25 maj, kl. 12.00.
 
Om Smartr:
Smartr är specialistbyrån som hjälper företag och organisationer att använda artificiell intelligens för att driva positiv förändring. Det innebär att vi kombinerar vår akademiska expertis och praktiska erfarenhet för att göra AI begripligt, värdeskapande och genomförbart. Läs mer om Smartr här
 
 
Inspirationsföreläsningen hålls av Fredrik Ring, Anna Hüllert och Viktor Olsbo på Smartr.

Fredrik Ring är Machine learning engineer och affärsutvecklare med erfarenhet inom bland annat ehandel, medicin och logistik.
 
Anna Hüllert är produktägare av Data Bakery och projektledare på Smartr med erfarenhet av automation, innovation och business design inom sektorer så som industri, finans och sjukvård.
 
Viktor Olsbo är datastrateg med erfarenhet från innovations- och förändringsarbete utifrån data samt praktiska tillämpningar inom främst finans, försäkring och detaljhandel.


För frågor och mer info kontakta azadeh.Kazemi@businessregion.se


Varmt välkommen!

Anmäl dig till evenemanget

Anmälan är stängd
Huvudkategori

Tipsa en vän

Visa cookie-information