Workshopserie: Ökad tillväxt genom synkad marknad och sälj

15 september 2022, 09:00 - 12:00
Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg

Välkommen till en workshopserie där vi skapar en tydlig handlingsplan för att få marknad och sälj att dra åt samma håll. Det kommer att leda till bättre förutsättningar att nå ditt företags affärsmål.

Vi kommer vid tre tillfällen att arbeta med ny teknik, praktiska verktyg och väl definierade metoder. Workshopledare är våra affärsrådgivare Alice Orbelin och Magnus Lundin som är specialiserade inom marknadsföring, varumärke och sälj.

 

Delar av innehåll: 

• Hitta företagets varför och hur huvudbudskapet kopplar till kundvärdet 

• Dela in din marknad 

• Varumärke och marknadsföring som stöttar försäljningen 

• Bygg en effektiv säljstrategi för att nå affärsmålen 

• Skapa momentum genom att sälj och marknad går hand i hand 

 

Tillfälle 1: 15:e september kl. 9-12 

Tillfälle 2: 29:e september kl. 9-12 

Tillfälle 3: 13:e oktober kl. 9-12 

Individuellt uppföljningsmöte bokas vid sista workshoptillfället (ca 2 timmar/företag) 

 

Pris: 6000 kr exkl. moms/person  

Plats: Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg

  

Vem kan delta?  

Denna workshopserie är öppen för företag som deltar i BRG:s tillväxtprogram. Vill du också delta? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på expeditionframat@businessregion.se så berättar hon mer om hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet.

Workshopen passar bäst för företag som vill ta samarbetet mellan marknad och sälj till nästa nivå. Målet är att skala upp försäljningen och vi tror ni får bäst effekt om VD, marknadsförare och säljansvarig deltar.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Lilla Bommen. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Alice Orbelin och Magnus Lundin

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

Anmäl dig till evenemanget

Aktivitetstyp

Tipsa en vän