Workshopserie: Värderingar och företagskultur som drivkraft!

5 oktober 2022, 09:00 - 12:00
Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg

Det är inte vad du säger utan vad du gör som skapar resultat. Vilka värderingar styr ditt och dina medarbetares beteende? Vilken kultur avspeglas i era handlingar?

När man ser på hur tillväxtbolag arbetar är värderingar och företagskultur något som alltid lyfts fram som en avgörande parameter. Så varför ska man arbeta värderingsstyrt och vad får det för effekter i verksamheten?  

Under två halvdagar får du tillfälle att arbeta med frågeställningar kopplat till aktiva och tydliga värderingar, företagskultur och hur man omvandlar dessa till önskvärda beteenden.  Workshopledaren Madeleine Andrén är en erfaren affärsutvecklare specialiserad inom ledarskap och organisation.

Ur innehållet:  

• Värderingar som drivkraft 

• Analys av värderingar kopplat till önskvärda beteenden 

• Förändringsprocessen i det egna företaget – vad behöver ni göra? 

• Implementeringsplan  

 

Tillfälle 1: 5 oktober kl. 9-12 

Tillfälle 2: 19 oktober kl. 9-12 

Individuellt uppföljningsmöte bokas vid sista workshoptillfället (ca 2 timmar)  

 

Pris: 4000 kr exkl. moms/person  

Plats: Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5 , Göteborg

 

Vem kan delta?  

Denna workshopserie vänder sig till personer i ledande befattningar på företaget. Fördelaktigt är att vara ett par deltagare från företaget, men det är inget krav. 

Denna workshopserie är öppen för företag som deltar i BRG:s tillväxtprogram. Vill du också delta? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på expeditionframat@businessregion.se så berättar hon mer om hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Lilla Bommen. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Madeleine Andrén

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

Anmäl dig till evenemanget

Aktivitetstyp

Tipsa en vän