Analyser och workshops i vårt tillväxtprogram

När du deltar i vårt tillväxtprogram kan ditt företag göra analyser och genomföra workshops som leds av erfarna affärsutvecklare med olika spetskompetenser. Din personliga företagsrådgivare guidar dig och ger förslag på vad som matchar just dina behov. 

Möte med människor i konferensrum med whiteboard

Analyser

En analys är ofta första steget som vi tar tillsammans och görs för att kunna identifiera ditt företags styrkor och utvecklingspotential samt kvalitetssäkrar att den övergripande företagsutvecklingen går i rätt riktning. Vår affärsutvecklare ställer frågor som resulterar i ett underlag till en skräddarsydd handlingsplan med prioriterade aktiviteter för att stärka utvecklingen i ditt företag. Affärsanlysen kan passa lite mindre företag medan Tillväxtanalysen är mer omfattande, läs med om dessa nedan.

Prata med vår rådgivare nu!

Vill du veta hur en personlig företagsrådgivare kan stötta just dig och ditt företag genom skräddarsydda insatser? Klicka på knappen och boka in ett digitalt möte med Mikael Johansson för att kunna stärka din verksamhet och nå dina mål.

Jag vill boka möte med Mikael!

Mikael Johansson
Företagsrådgivare
Arbetsområden: Affärsutveckling Strategi Tillväxt

Workshops

Det kan innebära att vi föreslår företagsanpassade workshops eller annan typ av rådgivning som görs på plats hos ditt företag, eller via en digital plattform om det är möjligt. Nedan finns ett urval av de workshops vi erbjuder. Vår företagsrådgivare för en dialog med dig kring vad ni behöver och vad som passar bäst för just er situation.

Påbyggnadsprogram

För dig som leder ett företag i stark tillväxt finns vårt påbyggnadsprogram som tar dig till nästa nivå.
Marknadslyftet

Kontakta oss gärna

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration