Rådgivare och experter inom företagsutveckling

Ibland är det svårt att navigera i företagsvärlden där goda råd kan vara dyra. Men vi på Business Region Göteborg finns här just för dig. Vårt uppdrag är att hjälpa så många som möjligt av Göteborgsregionens företagare att skapa ökad utveckling och tillväxt, detta gör vi genom att ge råd och stöttning till de som behöver och vill.

Experter företagsutveckling

Våra experter på företagsutveckling pratar hela tiden med företagsledare som behöver stöttning på något sätt. Det kan vara en utmaning de står inför eller en möjlighet de vill satsa på – genom åren har vi funnits här för tusentals företagare i regionen. Det är detta vi som rådgivare gör dagligen, och det är detta vi erbjuder dig som företagare. Så ta kontakt med någon av oss nedan! 

Då kan du berätta vad just ditt företag står inför, samtidigt som vi kan ge dig lite konkreta tips och tankar. Dra nytta av vår långa erfarenhet och stora kunskap kring företagande, den delar vi gärna med oss av! Boka in dig på ett kort möte med Mikael Johansson nedan så ser vi hur vi tillsammans kan stärka din verksamhet.

Om du sen väljer att gå med i tillväxtprogrammet så erbjuder vi dig en personlig företagsrådgivare som bollplank som du alltid kan vända dig till – se oss som en personlig tränare för tillväxt – och som skräddarsyr alla insatser utifrån din vardag och dina utmaningar.

Boka möte med rådgivare nu!

Vill du veta hur en personlig företagsrådgivare kan stötta just dig och ditt företag genom skräddarsydda insatser? Klicka på knappen och boka in ett digitalt möte med Mikael Johansson för att kunna stärka din verksamhet och nå dina mål.

Jag vill boka möte med Mikael!

Mikael Johansson
Företagsrådgivare
Arbetsområden: Affärsutveckling Strategi Tillväxt

Våra företagsrådgivare:

Ywonne Genberg företagsrådgivare Business Region Göteborgs tillväxtprogram Expedition Framåt

Ywonne Genberg
ywonne.genberg@businessregion.se
031-367 61 67

Linkedin
Charlotta Johansson, foretagsradgivare Business Region Goteborg

Charlotta Johansson
charlotta.johansson@businessregion.se
031-367 61 86

Linkedin
Mikael Johansson, företagsrådgivare Expedition Framåt

Mikael Johansson
mikael.johansson@businessregion.se
031-367 61 05

Linkedin
Eva Källrot företagsrådgivare Business Region Göteborgs tillväxtprogram Expedition Framåt

Eva Källrot
eva.kallrot@businessregion.se
031-367 62 02

Linkedin
Birgitta Petersson Nordh, företagsrådgivare Expedition Framåt

Birgitta Petersson Nordh
birgitta.nordh@businessregion.se
031-367 61 33

Linkedin
Karin Öberg företagsrådgivare Business Region Göteborgs tillväxtprogram Expedition Framåt

Karin Öberg
karin.oberg@businessregion.se
031-367 61 18

Linkedin

Affärsutvecklare i tillväxtprogrammet

För att sedan kunna jobba med dina konkreta utmaningar i ditt företag så anlitar vi externa affärsutvecklare med spetskompetens och lång erfarenhet i näringslivet. De är drygt 30 stycken män och kvinnor som har specialiserat sig på ett eller flera av våra 11 fokusområden.
Detta är våra affärsutvecklare

Kontakta oss gärna

Detta erbjudande riktar sig till små och medelstora företag i Göteborgsregionen som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Hör av dig till Susanne om du är nyfiken eller gör snabbtestet för att se var er utvecklingspotential finns.
Expedition Framåt är ett affärsutvecklingsprogram för små och medelstora företag där våra rådgivare och experter ger dig verktygen att utvecklas och skapa hållbar tillväxt.

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration