Företag365 – workshops som får fart på ditt företag

Vill du få ditt nya företag att växa, hitta fler kunder och utöka ditt nätverk? Då ska du delta i Företag365 – ett program för dig som vill få upp farten på din verksamhet.

Helhetsförståelse viktig

Företag365 är ett affärsutvecklingsprogram i workshopformat som riktar sig till dig som startat och driver en verksamhet som du vill lyfta till nästa nivå. 

Vi arbetar utifrån helheten och skapar förståelse för sambanden mellan:

  • Affärsmodell – Affärsmodellen är en beskrivning av hur verksamheten ska skapa värde för kunden. Vi går igenom era varor/tjänster och hur ni når kunderna för att kunna tjäna pengar.
  • Marknadsföring – Här fokuserar vi bland annat på marknadsplanering, segmentering och dina målgrupper. Men viktiga delar är även ditt varumärke, dina kanaler och varför kunden ska välja ditt företag.
  • Ekonomi – I denna workshop handlar det en hel del om budgetering, kalkyler och nyckeltal. Vi tittar på hur du kan använda ekonomi som beslutsunderlag för att bli mer framgångsrik.
  • Försäljning – Vi diskuterar säljplanering, nykundsbearbetning och kundvård. Stora frågor är hur du hittar affärer och hur gör du dina möten mer säljande?
Företag365 har fått mig att förstå exakt vad jag ska göra för att komma vidare i mitt företagande - och hur jag ska göra det.
Carina Ridenius, vd och delägare PIK Presentationsteknik AB

Både teori och praktik

Under träffarna varvas teori med praktik och tillsammans med ett antal andra entreprenörer skapar vi ett gemensamt kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Det ger dig värdefulla insikter om hur man framgångsrikt driver företag och vad som är bäst för din verksamhets utveckling.

Workshops leds av erfarna rådgivare:

Ingrid Alestig
Ingrid har specialistkunskaper inom försäljning där hon är van att jobba med allt från säljledning och strategi till säljteknik och kundkommunikation.
Magnus Lundin
Magnus har mer än 20 års erfarenhet från varumärkesarbete och kommunikation, både som konsult och marknadschef inom olika branscher.
Andreas Molander
Andreas har stor erfarenhet av affärsutveckling i startup- och innovativa bolag samt framtagning och genomförande av strategiska mål.

Personlig affärsrådgivning ingår

Efter programmet får du dessutom två timmars personlig affärsrådgivning inom det område där du känner att du behöver mest stöd.

Ladda ner pdf om Företag365 här

Kursen var en väldigt bra start som gav mig så många pusselbitar. Och den var inte så dyr, det var viktigt i sammanhanget. Och nu vet jag att marknadsföring är det jag behöver grotta ner mig i mest.
Maria Englund-Olofsson, ägare till MEO konsult
Företag365. Workshopserie i fyra delar inklusive personlig rådgivning.

Omfattning och kostnad

Tid
Programmet består av fyra workshops à 3 timmar, totalt 12 timmars utbildning + 2 timmar personlig affärsrådgivning

Pris
1.495 kr inkl moms

Företag365 - Workshopserien som får fart på ditt företag
EVENEMANG

Företag365 - Workshopserien som får fart på ditt företag

Läs mer och anmäl dig här

Fördjupa dig med Företag365 Plus

 

Bild
Människor vid mötesbord

Vill du fortsätta nätverka och utbyta erfarenheter på vägen mot framgång? Vill du ha konkret hjälp med dina affärer och få möjlighet att tillämpa innehållet i Företag365 i praktiken?

Läs mer om Företag365 Plus här

Kontakta oss gärna

Maria Lindström
Näringslivsutvecklare
Arbetsområden: Affärsutveckling Entreprenörskap Företagsakuten
Visa cookie-information