Tillväxtprogrammet

Vill du utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Med Tillväxtprogrammet hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och ledare i Göteborgsregionen att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. Vi ger ditt företag verktygen att utvecklas!

Så kan vi hjälpa dig att bli mer framgångsrik

Business Region Göteborg har genom åren hjälpt tusentals företagare i Göteborgsregionen att öka sina företags tillväxt och omsättning, samtidigt som de nyanställer. I vårt företagsprogram erbjuder vi analyser, seminarier och workshop samt tillgång till våra rådgivare och experter, förstås.

Det här ingår i tillväxtprogrammet

• Analys för att identifiera företagets styrkor och svagheter, med efterföljande genomgång och åtgärdsförslag
• Egen företagsrådgivare som sätter mål och följer upp
• Ledarseminarier med mingel och inspiration inom affärsutveckling
• Informativa seminarier med fokus på dialog. Svar på frågor kring skatter, arbetsgivaransvar, marknadsföring, digitalisering

Fördjupning och tillval tillväxtprogrammet:

• Företagsanpassade workshops
Öppna workshops med andra företagare
Analysverktyg
Nätverk tillsammans med andra företagsledare
Rådgivning med spetskompetens från våra erfarna affärsutvecklare
Aktuella samarbeten med andra aktörer kring utbildningar och insatser

Företag i tillväxtprogrammet går bättre och anställer fler

Sedan 2010 har vi varje år låtit analysföretaget Bisnode göra en tillväxtrapport för att se hur det går för deltagare i vårt tillväxtprogram jämfört med en kontrollgrupp. Resultaten brukar vara positiva men den senaste tillväxtrapporten är den bästa någonsin! Rapporten visar att våra företag går bättre i alla tre mätkategorier. Se filmen där analytikern Jan Fineman berättar mer.

Tillväxthjulet – grunden för långsiktig tillväxt

Modellen för vårt tillväxtprogram baseras på forskning och mångårig erfarenhet från näringslivet. Det finns åtta nycklar som är avgörande för att skapa långsiktig tillväxt i små och medelstora företag. Utifrån den här modellen har vi skapat Tillväxtprogrammet.
Läs mer om de olika delarna i tillväxthjulet

Låt oss prata om ditt företags utmaningar!

Lämna dina kontaktuppgifter så hör en av våra rådgivare av sig för att se hur vi kan hjälpa dig att utveckla ditt företag.

Kontakta oss gärna

Tillväxtprogrammet är ett affärsutvecklingsprogram för små- och medelstora företag i Göteborgsregionen, där våra företagsrådgivare och experter ger dig verktygen att utvecklas och skapa hållbar tillväxt. Hör av dig till mig så berättar jag mer!

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration Affärsutveckling