Företagsrådgivare och experter inom företagsutveckling

Ibland är det svårt att navigera i företagsvärlden där goda råd kan vara dyra. Men vi på Business Region Göteborg finns här just för dig. Vårt uppdrag är att hjälpa så många som möjligt av Göteborgsregionens företagare att skapa ökad utveckling och tillväxt, detta gör vi genom att våra företagsrådgivare ger stöttning till de som behöver och vill.

Vi erbjuder personlig rådgivare och expertstöd

Våra experter på företagsutveckling pratar hela tiden med företagsledare som behöver stöttning på något sätt. Det kan vara en utmaning de står inför eller en möjlighet de vill satsa på – genom åren har vi funnits här för tusentals företagare i regionen. Det är detta vi som rådgivare gör dagligen, och det är detta vi erbjuder dig som företagare. Så ta kontakt med någon av oss nedan! 

Då kan du berätta vad just ditt företag står inför, samtidigt som vi kan ge dig lite konkreta tips och tankar. Dra nytta av vår långa erfarenhet och stora kunskap kring företagande, den delar vi gärna med oss av! Boka in dig på ett kort möte med någon av våra företagsrådgivare nedan, så ser vi hur vi tillsammans kan stärka din verksamhet.

Om du sen väljer att gå med i Tillväxtprogrammet så erbjuder vi dig en personlig företagsrådgivare som bollplank som du alltid kan vända dig till – se oss som en personlig tränare för tillväxt – och som skräddarsyr alla insatser utifrån din vardag och dina utmaningar.

Våra företagsrådgivare

Birgitta Petersson Nordh, företagsrådgivare

Birgitta Petersson Nordh
Skicka epost
031-367 61 33

Boka möte
Charlotta Johansson, företagsrådgivare

Charlotta Johansson
Skicka epost
031-367 61 86

Boka möte
Närbild på en person, Karin Forsberg, näringslivsutvecklare

Karin Forsberg
Skicka epost
031-367 61 42

Boka möte
Karin Öberg, företagsrådgivare

Karin Öberg
Skicka epost
031-367 61 18

Boka möte med Karin
Ywonne Genberg, företagsrådgivare

Ywonne Genberg
Skicka epost
031-367 61 67

Boka möte

Affärsutvecklare i tillväxtprogrammet

För att sedan kunna jobba med dina konkreta utmaningar i ditt företag så anlitar vi externa affärsutvecklare med spetskompetens och lång erfarenhet i näringslivet. De är drygt 30 stycken män och kvinnor som har specialiserat sig på ett eller flera av våra 11 fokusområden.
Möt våra affärsutvecklare

Kontakta oss gärna

Detta erbjudande riktar sig till små och medelstora företag i Göteborgsregionen som deltar i vårt Tillväxtprogram.
Detta är ett affärsutvecklingsprogram för små och medelstora företag där våra rådgivare och experter ger dig verktygen att utvecklas och skapa hållbar tillväxt.

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration Affärsutveckling