Webbinarium: Konkreta säljtips i osäkra tider

1 maj 2020
Ja, det går fortfarande att sälja, men till vem – och hur? I detta webbinarium ger Ingrid Alestig, affärsutvecklare specialiserad inom kundrelationer och erbjudande, tips om hur företagare kan tänka för att komma stärkta ur krisen.

Vad allt handlar om nu mer än någonsin är att sälja nytta. Ställ dig frågan vad dina kunder köper, egentligen. Detta kan innebära att du kanske inte bara kan paketera och sälja på samma sätt som du alltid gjort, detta är Ingrid Alestig tydlig med.

I webbinariet menar hon att du å ena sidan behöver vara synlig och tydlig för nya kunder genom exempelvis sociala medier, men just nu är det framförallt viktigt att du håller igång kontakten med dina befintliga kunder och frågar dem vad du kan hjälpa dem med. Ett tips är att se till att ha så många köpande kunder som möjligt även om de inte köper för stora summor, längre fram i tiden kommer de sannolikt att köpa mer av dig om de redan är kund.

För Ingrids 8 säljtips i osäkra tider, titta på webbinariet här!

Expedition Framåt är Business Region Göteborgs tillväxtprogram för små och medelstora företag. Vi delar med oss av våra kunskaper och kontakter för att företagare ska kunna bygga starka och livskraftiga företag i Göteborgsregionen.

Underkategori

Tipsa en vän